© Oriëntal Shows by Joop van Haren
1001nacht-Feest.com

Vader Abraham look á like

   Maar ook uit waardering en bewondering voor de Artiest, Tekstschrijver en Componist Pierre Kartner. Pierre Kartner, vereerd    en vergruisd als geen ander met zijn vele hits en miljoenen verkoop over de gehele wereld en honderden vertalingen van    diverse van zijn nummers zoals Het kleine café en het Smurfenlied.                                                                  
                                                             VOOR HET ECHTE VADER ABRAHAM SFEERTJE
Ook op het gebied van de carnavalsmuziek heeft hij grote prestaties geleverd van Uche, uche tot Mien laat mij de liefde zien en wat te denken van zijn “zeven zonen”.
Zeer geschikt als mysterie act, surprise act of voor openingshandeling. 15, 30 of 45 minuten. 
1001nacht-Feest.com
© Oriëntal Shows By Joop van Haren
Vader Abraham look á like Programma 15, 30 of 45 minuten live met orkestbanden en eigen installatie tot ongeveer 150 personen.
                                                                                                                                        VOOR HET ECHTE VADER ABRAHAM SFEERTJE Maar ook uit waardering en bewondering voor de Artiest, tekstschrijver en Componist Pierre Kartner. Pierre Kartner, vereerd en vergruisd als geen ander met zijn vele hits en miljoenen verkoop over de gehele wereld en honderden vertalingen van diverse van zijn nummers zoals Het kleine café en het Smurfenlied. Voor alle evenementen o.a. verjaardag (50) bruiloften, buurtfeest clubfeest personeelfeest of uw evenement.

Vader Abraham look á like