© Oriëntal Shows by Joop van Haren

FAKIR SHOW met ISAM EL HANID

Een waar spektakel !

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                            Met vuur spelen is een bijzonder vak, veiligheid staat voorop, de fakir kan vuur in zijn handen nemen over zijn                                                                                                                                                           huid strijken hij kan geweldige vuurballen door uw locatie laten rollen maar hij is geen stuntman maar een                                                                                                                         vakman die weet waarmee hij bezig is en die zorgt voor uw en zijn eigen veiligheid.
Spectaculair is zijn spijkerbed wat zeer ruim gezet is, wanneer hij rust op zijn spijkerbed waarbij hij nog wel ruim 150 kg. op zijn lichaam kan verdragen zult U verstelt staan, het glas waarop hij staat springt en ligt zal U rillingen bezorgen evenals de stalen pennen waarmee hij op diverse plaatsen zijn lichaam doorsteekt. Duur van de show ongeveer 20 minuten, benodigde werkruimte 4x4 meter.
1001nacht-Feest.com
1001nacht-Feest.com
© Oriëntal Shows By Joop van Haren
Spectaculair is zijn spijkerbed wat zeer ruim gezet is, wanneer hij rust op zijn spijkerbed waarbij hij nog wel ruim 250 kg. op zijn lichaam kan verdragen zult U verstelt staan, het glas waarop hij staat springt en ligt zal U rillingen bezorgen evenals de stalen pennen waarmee hij op diverse plaatsen zijn lichaam doorsteekt. Duur van de show ongeveer 20 minuten, benodigde werkruimte 4x4 meter.
                                                                            Met vuur spelen is een bijzonder vak, veiligheid staat voorop, de fakir kan vuur in zijn handen nemen over zijn                                                                          huid strijken hij kan geweldige vuurballen door uw locatie laten rollen maar hij is geen stuntman maar een vakman die weet waarmee hij bezig is en die zorgt voor uw en zijn eigen veiligheid.

FAKIR SHOW